TradersOnly

TradersOnly is in 2010 opgericht door de bekende financiële blogger Maarten Verheyen. Het bedrijf richt zich uitsluitend op actieve beleggers. Hier is de naam zodoende ook op gebaseerd. TradersOnly is gespecialiseerd in optiebeleggen en heeft door de jaren heen verschillende traders overgenomen en haar brokersactiviteiten uitgebreid.

Volgens TradersOnly ontbrak voorafgaande de introductie van de broker aan een bepaalde mate van diversiteit. Met dit in het achterhoofd is de broker opgericht en vervolgens ook ingericht. TradersOnly is namelijk van mening dat beleggen niet alleen rendabel moet zijn. Het hoort namelijk ook een spannende en leuke vorm van tijdsbesteding te zijn. Door de hoeveelheid opties van TradersOnly kan de broker gezien worden als een platform met talloze mogelijkheden.

De software van TradersOnly

TradersOnly is voorzien van een van de meest innovatieve handelsplatformen ter wereld. De broker beschikt namelijk over TWS, ook wel bekend als het Trader Workstation. Het platform staat bekend om haar betrouwbaarheid, stabiliteit en technologische prestaties waarmee beleggers verspreidt over de hele wereld kunnen beleggen. Daarnaast beschikt TWS ook over een mobiele variant. Hierop kun je eenvoudig alerts instellen. Zodoende krijg je een melding zodra bepaalde koerswaardes bereikt worden. Gezien de grote hoeveelheid aan functies die verbonden zijn aan het handelsplatform kan er nog meer geïnvesteerd worden in de gebruiksvriendelijkheid van het portaal. Zodoende is het handelsplatform in mindere mate geschikt voor de beginnende belegger. Wanneer je toch graag gebruik wilt maken van TradersOnly kun je eenvoudig meer leren over het platform. Dit door middel van instructievideo's waarop alles over het handelsplatform verteld wordt.

Conclusie

TradersOnly is misschien niet een van 's werelds grootste brokers. Het is desondanks een broker die veel diversiteit met zich meebrengt omtrent beleggen. De Nederlandse broker richt zich met name op de Nederlandse gebruiker. TradersOnly is ontstaan en ontwikkeld door mensen die zelf graag bezig zijn met beleggen. Hierdoor wordt er ten alle tijden gestreefd naar een optimale gebruikservaring. Het enigszins ingewikkelde platform wordt zodoende verduidelijkt middels instructievideo's.