Markets.com

Markets.com is een innovatief en gespecialiseerde broker. Gezien het feit dat de website beschikbaar is in het Nederlands is de broker met name populair bij het Nederlandse publiek. In het verleden heeft de broker zelfs diverse prijzen mogen ontvangen voor haar verrichte diensten.

Van oorsprong is Markets.com een handelsnaam die toebehoort tot het Safecap Investments Limited. Markets.com wordt gehandhaafd door CySEC en het moederbedrijf heet PlayTech, een bedrijf uit Engeland dat genoteerd is aan de London Stock Exchange. De website is toegankelijk voor ruim 100 verschillende landen en beschikt naast vestigingen in Engeland ook over kantoren in onder andere Rusland, Dubai, Frankrijk en Duitsland.

De gebruikssoftware

De software die door Markets.com gebruikt wordt is ontwikkeld door de broker zelf en zowel beschikbaar voor laptop als smartphone of tablet. Gebruikers van het platform profiteren van lage spreads, het beleggen zonder commissies of andere kosten en het gebruik van accurate en belangrijke marktanalyses.

Daarnaast biedt het platform mogelijkheden op het gebied van technische analyses en tal van andere relevante onderzoeken. Doordat het volledige platform van Markets.com online beschikbaar is, hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van externe software. De applicatie is beschikbaar voor zowel Apple als Android gelinkte apparaten. Door middel van deze gebruiksvriendelijke softwareapplicaties kun je eenvoudig grafieken en complexe orders verwerken. Zodoende kun je op ieder moment van de dag, geheel eenvoudig, je online beleggingen regelen, inzien en bijsturen indien nodig.

Conclusie

Er kan geconcludeerd worden dat de Forex en CFD broker Markets.com gezien kan worden als bruikbaar en multifunctionele tool. Je kunt er al jouw beleggingen op een veilige en vertrouwelijke wijze afronden. Ook kun je gebruik maken van de gebruiksvriendelijke softwareapplicatie die het mogelijk maakt om met een lucratieve hefboom te beleggen in CFD. Doorgaans worden orders bij Markets.com snel ingevoerd en je kunt ook rekenen op voldoend ondersteuning bij het beleggen.